Online Inspiratiesessie

 

In 2 uur opladen

om met frisse energie en nieuwe connecties bij te dragen aan de klimaattransitie

 

Online Inspiratiesessie

In 2020-2021 hielden we vier fantastische online inspiratiesessies met telkens tussen de 50 en 100 deelnemers. Dit najaar verzorgen we de vijfde editie, in samenwerking met de provincie Gelderland.

Maak jij je zorgen over klimaatverandering en wil je, vanuit je eigen huis, geïnspireerd raken door gelijkgestemden? En wil je opladen om met frisse energie bij te dragen aan de klimaattransitie? Het kan extra waardevol voor je zijn als je woont of werkt in Gelderland, omdat we enkele provinciale voorbeelden noemen en je grote kans hebt mensen te ontmoeten uit Gelderland, maar iedereen is welkom. Doe dus mee aan de gratis* online inspiratiesessie op zondag 14 november van 15:00 – 17:15 uur!

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers, dus vol = vol. De sessie vindt plaats via Zoom en instructies hiervoor ontvang je vooraf per mail.

* Deelnemen kan kosteloos, dankzij de Provincie Gelderland. Niettemin wordt een donatie aan Stichting KlimaatGesprekken natuurlijk gewaardeerd!

Doe mee en…

  • Ontmoet gelijkgestemden

  • Krijg een boost voor je klimaatdrive: veilig delen en inspirerende verhalen

  • Krijg tips voor hoe je anderen betrekt bij groene acties en de kansen in je eigen provincie, voorbeelden uit Gelderland

  • Geef of krijg hulp bij klimaatacties of je gespreksdilemma’s

  • Beleef een middag vol bezinning, lol en plezier

Wist je dat?

Weervrouw Margot Ribberink klimaatcoach is bij KlimaatGesprekken? Zij woont in Gelderland en zal een van de hosts zijn bij deze sessie en haar unieke ervaring en tips delen.

En dat er september 2021 een verkorte versie van het Gelders klimaatplan is verschenen, volop maatregelen en tips waar burgers wat aan hebben? Dit plan delen we uiteraard.

Reserveer een plekje door je aan te melden via het aanmeldformulier (klik hier)!

Wat zeggen deelnemers?

    De mooie en grote groep mensen geeft mij hoop. Waardevol om te horen hoe iedereen er op zijn eigen manier mee bezig is. Dat geeft mij weer inspiratie voor volgende stappen.
    Na wat teleurstellingen geeft deze inspiratiesessie mij weer motivatie om door te gaan. Ik zit weer vol goede ideeën!
    Wat fijn om te zien dat er zo’n groep is van gelijkgestemden, en dat we samen door ideeën uit te wisselen en samen te werken echt een verschil kunnen maken.
    Ik ga weg met een positief gevoel van gelijkgestemden, en vooral nieuwe energie om te blijven bijdragen aan de klimaattransitie.
    Na deze inspiratiesessie heb ik het gevoel dat ik deel uitmaak van een groter geheel van mensen met energie en motivatie (en skills) om bij te dragen aan een mooiere wereld. Ik neem ook mee dat ik daar nog meer gebruik van kan maken!
    Nieuwe moed dat er toch wel veeeeeeeel mensen bezig zijn met het klimaat, milieu, natuur.

Wil jij ook opladen met een groep gelijkgestemden?
Doe mee met de inspiratiesessie!

Volg de e-course

Kun je niet wachten tot de inspiratiesessie? Doe dan in de tussentijd mee met de e-course KlimaatGesprekken. Daarin inspireren we je om het gesprek aan te gaan op een positieve manier. Benieuwd?

Meer over e-course