Inspiratiesessie

 

In 2 uur opladen

om met frisse energie en nieuwe connecties bij te dragen aan de klimaattransitie

 

Online Inspiratiesessie

In 2020-2021 hielden we vijf fantastische online inspiratiesessies met telkens tussen de 50 en 100 deelnemers. De volgende editie is nog niet gepland. Wél kun je zo eens in de drie weken online met ons kennismaken tijdens een (online) info-sessie. Daar vertellen we meer over onze methode en ons aanbod, en ervaar je in een uur alvast iets van onze aanpak. In dit aanmeldformulier vind je actuele data en tijden.

Maak jij je zorgen over klimaatverandering en wil je, vanuit je eigen huis, geïnspireerd raken door gelijkgestemden? En wil je opladen om met frisse energie bij te dragen aan de klimaattransitie? Anderen ontmoeten die je kunnen helpen? Doe dan mee aan de gratis* online inspiratiesessie op ….(nieuwe datum nog plannen)

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers, dus vol = vol. De sessie vindt plaats via Zoom en instructies hiervoor ontvang je vooraf per mail.

* Deelnemen kan gratis. Maar ons werk kan niet zonder kosten, denk aan de hosting van de website, ons Zoom abonnement en ons secretariaat. Daarom wordt een donatie aan Stichting KlimaatGesprekken zeker gewaardeerd!

Doe mee en…

  • Ontmoet gelijkgestemden

  • Krijg een boost voor je klimaatdrive: veilig delen en inspirerende verhalen

  • Krijg tips voor hoe je anderen betrekt bij groene acties en de kansen die zij weer kennen.

  • Geef of krijg hulp bij klimaatacties of je gespreksdilemma’s

  • Beleef een middag vol bezinning, lol en plezier

Wist je dat?

Weervrouw Margot Ribberink klimaatcoach is bij KlimaatGesprekken? Zij is soms een van de hosts bij deze sessie en deelt haar unieke ervaring en tips.

Reserveer een plekje door je aan te melden via het aanmeldformulier! (Weer mogelijk als er een nieuwe inspiratiesessie gepland is)

Wat zeggen deelnemers?

    De mooie en grote groep mensen geeft mij hoop. Waardevol om te horen hoe iedereen er op zijn eigen manier mee bezig is. Dat geeft mij weer inspiratie voor volgende stappen.
    Na wat teleurstellingen geeft deze inspiratiesessie mij weer motivatie om door te gaan. Ik zit weer vol goede ideeën!
    Wat fijn om te zien dat er zo’n groep is van gelijkgestemden, en dat we samen door ideeën uit te wisselen en samen te werken echt een verschil kunnen maken.
    Ik ga weg met een positief gevoel van gelijkgestemden, en vooral nieuwe energie om te blijven bijdragen aan de klimaattransitie.
    Na deze inspiratiesessie heb ik het gevoel dat ik deel uitmaak van een groter geheel van mensen met energie en motivatie (en skills) om bij te dragen aan een mooiere wereld. Ik neem ook mee dat ik daar nog meer gebruik van kan maken!
    Nieuwe moed dat er toch wel veeeeeeeel mensen bezig zijn met het klimaat, milieu, natuur.

Volg de e-course

Kun je niet wachten tot de inspiratiesessie? Doe dan in de tussentijd mee met de e-course KlimaatGesprekken. Daarin inspireren we je om het gesprek aan te gaan op een positieve manier. Benieuwd?

Meer over e-course