Online Inspiratiesessie

 

In 2 uur opladen

om met frisse energie

bij te dragen aan klimaatwinst bij

de verkiezingen

 

 

Online Inspiratiesessie

Na vier fantastische online inspiratiesessies met telkens tussen de 50 en 100 deelnemers, nemen we even rust en is nog niet bekend wanneer de volgende gaat zijn. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Meld je dan (voorlopig/onder voorbehoud) aan.

Maak jij je zorgen over klimaatverandering en wil je, vanuit je eigen huis, geïnspireerd raken door gelijkgestemden? En wil je opladen om met frisse energie bij te dragen aan de klimaattransitie? En dan vooral wat jij kan doen voor het klimaat in deze verkiezingstijd? Doe dan mee aan de gratis* online inspiratiesessie op <dag datum> van 14:00 – 16:15 uur!

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers, dus vol = vol. De sessie vindt plaats via Zoom en instructies hiervoor ontvang je vooraf per mail.

* Deelnemen kan kosteloos, maar een donatie aan Stichting KlimaatGesprekken wordt gewaardeerd! Zo kunnen wij onze online abonnementen bekostigen.

Doe mee en…

  • Ontmoet gelijkgestemden

  • Krijg een boost voor je klimaatdrive: veilig delen en inspirerende verhalen

  • Krijg tips voor hoe je anderen betrekt bij groen stemmen,  campagnevoeren of iets anders

  • Geef of krijg hulp bij klimaatacties of je eigen stemdilemma’s

  • Beleef een middag vol bezinning, lol en plezier

Reserveer een plekje door je aan te melden via het aanmeldformulier!

Wat zeggen deelnemers?

    De mooie en grote groep mensen geeft mij hoop. Waardevol om te horen hoe iedereen er op zijn eigen manier mee bezig is. Dat geeft mij weer inspiratie voor volgende stappen.
    Na wat teleurstellingen geeft deze inspiratiesessie mij weer motivatie om door te gaan. Ik zit weer vol goede ideeën!
    Wat fijn om te zien dat er zo’n groep is van gelijkgestemden, en dat we samen door ideeën uit te wisselen en samen te werken echt een verschil kunnen maken.
    Ik ga weg met een positief gevoel van gelijkgestemden, en vooral nieuwe energie om te blijven bijdragen aan de klimaattransitie.
    Na deze inspiratiesessie heb ik het gevoel dat ik deel uitmaak van een groter geheel van mensen met energie en motivatie (en skills) om bij te dragen aan een mooiere wereld. Ik neem ook mee dat ik daar nog meer gebruik van kan maken!
    Nieuwe moed dat er toch wel veeeeeeeel mensen bezig zijn met het klimaat, milieu, natuur.

Wil jij ook opladen met een groep gelijkgestemden?
Doe mee met de inspiratiesessie!

Volg de e-course

Kun je niet wachten tot de inspiratiesessie? Doe dan in de tussentijd mee met de e-course KlimaatGesprekken. Daarin inspireren we je om het gesprek aan te gaan op een positieve manier. Benieuwd?

Meer over e-course