Wat kan KlimaatGesprekken voor uw organisatie betekenen?

Heeft u duurzame ambities voor uw organisatie, maar blijkt het moeilijk deze om te zetten in concrete plannen? Valt het nog niet mee om mensen mee te krijgen? Dan kunnen wij helpen!

VOOR VRAGEN ALS:

  • ‘Hoe krijgen we iedereen mee in de transitie?’
  • ‘Wat houdt het nu echt in om klimaatneutraal te worden en wat vraagt dit voor acties?’
  • ‘Hoe kunnen wij als voorlopers in de organisatie meer verbonden raken als team en een sneeuwbal effect teweeg brengen?’
  • of andere vragen op het snijvlak van duurzaamheid en gedragsverandering

Organiseert u een evenement met betrekking tot het klimaat en wilt u uw bezoekers op een positieve manier inspireren? Of juist uw personeel?

KlimaatGesprekken komt graag spreken over wat we zelf als persoon kunnen betekenen voor de klimaattransitie. In de video een lezing over klimaatpsychologie door oprichter Manu Busschots. Geïnteresseerd in een samenwerking met KlimaatGesprekken, neem dan contact op via organisaties@klimaatgesprekken.nl.

BIEDEN WIJ…

  • Krijg het hoog op de agenda! Sprekers die de meest effectieve inzichten uit de klimaatpsychologie op een praktische, verbindende en activerende manier weten over te dragen. Dat kan met ontbijtsessies, proefworkshops, inspiratiesessies of bewustwordingscampagne voor bijvoorbeeld medewerkers of klanten.
  • Wees de verandering! Een gerijpte en complete workshopmethode, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het gedragsverandering oplevert die duurzaam is en blijft groeien na afloop voor uw eigen mensen. We werken met goed opgeleide en ervaren klimaatcoaches die nieuw gedrag, heldere ambities en verbinding soepel bevorderen.
  • Bereik de burger of klant! Met maatwerk in onze aanpak dat een combinatie vormt van inspirerende communicatie en werksessies – kleine en grote – komt er een beweging op gang.

Neem gerust contact op voor overleg via organisaties@klimaatgesprekken.nl

WoonGesprekken als versneller
Gemeentes die vanuit de energietransitie op zoek zijn naar een manier om woningeigenaren nog meer te stimuleren om hun woningen verder te verduurzamen kunnen de WoonGesprekken inzetten. Bewoners uit de gemeente Renkum en Hillegom, Lisse, Teylingen gaven terug hoe prettig zij het vonden om dit samen met anderen op te pakken.

——

KlimaatGesprekken is gebaseerd op Carbon Conversations International. Carbon Conversations werkte onder meer voor het Schotse parlement en diverse universiteiten. In Nederland zijn we projecten gestart voor gemeentes, adviesbureau’s op het vlak van duurzaamheid en hebben we lezingen gegeven op podia als Felix Meritis , de Nieuwe Liefde en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en de trendnacht van Brabant.

Photography by: Maurice Vinken / www.kleurstof.eu