Wat kan ik als individu doen aan klimaatverandering? Nou, begin er eens een gesprek over!

Datum: 25/04/2018
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: De Ceuvel, AmsterdamKennismaken met KlimaatGesprekken bij De Ceuvel? Meld je dan aan voor de bijeenkomst van 25 april.

Voel jij je bezorgd over klimaatverandering? En ben je op zoek naar manieren om er (meer) tegen te doen en anderen er makkelijker bij te betrekken? Maar zie je soms door de bomen het bos niet meer, of twijfel je, omdat de klimaattransitie opofferingen zou kunnen vragen? Wil jij bijdragen aan oplossingen en een inspirerende transitie naar een klimaatneutraal Nederland? En vind je het fijn om anderen te ontmoeten die daar ook mee bezig zijn?

Voel je dan welkom op de workshopreeks van stichting KlimaatGesprekken. Samen met andere gelijkgestemden maak je die klimaatvriendelijke keuzes nog makkelijker, op een leuke, ongedwongen, manier. De KlimaatGesprekken groep helpt elkaar acties te vinden die bij jou passen en om er samen leuk mee bezig te zijn. De begeleiding en tips van de groepscoach helpen daar ook bij. Je leert daarnaast over het klimaatgesprek met je gezin, je vrienden of op het werk.

In Amsterdam start regelmatig een workshop reeks van KlimaatGesprekken en vanaf dit jaar ook bij De Ceuvel. In 6 workshops van 2 uur wordt je meegenomen in de thema’s ik & klimaatverandering, wonen, vervoer, voedsel, consumptie en het klimaatgesprek met anderen.

Kennismakingworkshop bij De Ceuvel

Wil je voordat je meedoet aan de workshopreeks eerst eens kennismaken met de methodiek? Op woensdagavond 25 april organiseren we bij De Ceuvel een kennismakingssessie van 20.00 – 22.00 uur. Je krijgt meer informatie, kan vragen stellen en krijgt meteen wat tips om mee te oefenen! Er zijn 24 plekken, dus meld je snel aan! De kosten voor deelname zijn € 12,50. Kaartjes voor de introductieavond zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/klimaatgesprek

Wil je je meteen aanmelden voor een workshopreeks van KlimaatGesprekken in Amsterdam? Mail dan naar amsterdam@www.klimaatgesprekken.nl.