Aanmelden workshop KlimaatGesprekken

Leuk dat je wil deelnemen aan KlimaatGesprekken!

Voor slechts 45 euro* krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

In onderstaand menu vind je de reeksen die op dit moment staan ingepland. Staat er voor jou geen geschikte workshop tussen, klik dan op onderstaande button ‘Wachtlijst / Hou mij op de hoogte’, dan word je geïnformeerd over nieuwe reeksen in je regio.

*woon je in de provincie Gelderland en wil je in 2021 onze workshopreeks volgen, maar is €45 een drempel om deel te nemen? Geef het aan, dan maken we een aparte afspraak met je.

Wachtlijst / Hou mij op de hoogte

Coronamaatregelen en de workshopreeksen

Het liefst ontvangen onze coaches je in de huiskamer of aan de keukentafel. Waar dat kan, met een kleine groep en de mogelijkheid om voldoende afstand te houden, doen we dat ook. Tijdens de coronacrisis hebben we gelukkig ook goede ervaring kunnen opdoen met online verzorgde workshopreeksen. Als je je inschrijft voor een groep, dan nemen de klimaatcoaches contact met je op. In overleg zoeken we naar een veilige, comfortabele manier die past binnen de maatregelen.

Tot 14 januari 2022 starten er geen nieuwe workshops op locatie. Lopende groepen staan op pauze, ontmoeten elkaar online of in een combinatie van online en ontmoetingen in tweetallen.

laatste update: 19 december 2021