Aanmelden workshop KlimaatGesprekken

Leuk dat je wil deelnemen aan KlimaatGesprekken!

Voor slechts 45 euro krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

In onderstaand menu vind je de reeksen die op dit moment staan ingepland. Staat er voor jou geen geschikte workshop tussen, klik dan op onderstaande button ‘Wachtlijst / Hou mij op de hoogte’, dan word je geïnformeerd over nieuwe reeksen in je regio.

Wachtlijst / Hou mij op de hoogte

Coronamaatregelen en de workshopreeksen

Het liefst ontvangen onze coaches je in de huiskamer of aan de keukentafel. We hopen net als iedereen dat dat snel weer kan. Tot die tijd zoeken we naar andere mogelijkheden en ontmoeten we je graag online of, als de besmettingsgraad en de maatregelen dat toelaten, op een trainingslocatie waar we een onderlinge afstand van 1,5 m kunnen garanderen. Schrijf je je in voor een groep, dan nemen de klimaatcoaches contact met je op.

laatste update: 10 november 2020

Help jij mee onze impact te vergroten, door mee te doen aan ons impact-onderzoek?

KlimaatGesprekken wil graag een betekenisvolle en blijvende impact maken op deelnemers aan de workshopreeks. Het is daarbij belangrijk om te reflecteren op onze huidige methode en te kijken welke effecten het precies heeft. Daarom werken wij op dit moment samen met twee studenten van Rijksuniversiteit Groningen, Simon Weiland en Franciska Maarse, die onderzoek doen naar de effectiviteit van onze workshops. Met de resultaten van het onderzoek kunnen we de workshops waar nodig verbeteren en de komende jaren met nóg meer impact bijdragen aan een groene en duurzame toekomst.

Wanneer je je inschrijft voor de KlimaatGesprekken workshopreeks krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek. Dit houdt in dat je twee keer – bij aanvang van de eerste workshop en kort na afsluiting van de reeks – een vragenlijst invult van ongeveer 15 minuten. Deelname is anoniem en vrijwillig. Daarbij maak je met deze kleine tijdsinvestering ook nog eens kans op een interessant boek over klimaatverandering (we verloten een aantal boeken onder deelnemers aan het onderzoek).

We waarderen het als je deelneemt aan het onderzoek, maar bovenal kijken we ernaar uit je te mogen ontvangen bij onze workshops!

De link naar de vragenlijst krijg je per mail toegestuurd wanneer je deelneemt aan de KlimaatGesprekken workshopreeks.
Totaal